Rosas Dag 9

img 4204Zaterdag 8 maart, in de voormiddag nog snel een laatste training afgewerkt, matige snelheid met ze'n allen te samen en naar het einde toe klein koerske. Terug in 't hotel, fietsen inpakken met beschermmateriaal, douchen en de valiezen inpakken en de vrachtwagen laden.Omstreeks 14 uur is de vrachtwagen vertrokken richting Brecht, met Luc en Johan aan het stuur, waar ze morgen worden verwacht.

Ook de ploegwagens met aan boord, Cel, Patrick, Dirk, Jan, en Luc zijn even later ook vertrokken.

De renners hebben van hun vrije namiddag gebruik gemaakt om Roses te verkennen en anderen hebben onder een blakende zon wat gevoetbald en mocht Marc Milmots eentje te kort komen voor Rio, wel er zit bij ons  ook voetbal talent.

Voor de rest is het op dit ogenblik vrij rustig, maar .......... naast een lading Spanjaarden mijne ouderom, is er ook een bus jong geweld aangekomen, en ik heb al enkelen van onze gasten hun oogjes zien blinken..... en dat beloofd!  Annemie en moe Wac heb ik wel aan mijn zijde staan als helpers om alles in de goede banen te leiden.

Morgen onze laatste dag hier in Spanje, het was goed geweest, goede trainingsritten, een zéér goede sfeer in de groep,  ik hoop dat deze stage voor iedereen zijn vruchten zal afwerpen in het nieuwe wielerseizoen 2014.

Men komt ons met de bus ophalen in het hotel omstreeks 16:15 uur, richting luchthaven Barcelona en vandaar de vlucht met Transavia naar Eindhoven met aankomst 23:05 uur.

Indien er niets noemenswaardig te melden valt, sluiten we hier Roses Krokusstage 2014 af.

Bedankt aan iedereen. swa


VOSbrechtCMYK  


Felix small

pincoding banner


coertjens

Van den Plas