Rosas Dag 5

 
Sfeerfoto's van een bergrit.

nog wat foto's

Rosas Dag 6

 
 

Roses dag 6 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Wacteam1   
donderdag 06 maart 2014 11:08
Na de verplichtte rustdag van gisteren, door stormwinden, Spaanse mistral, vandaag terug prachtig weer, waar we op plaatsen zelfs de 22 graden haalde. Vandaag een lange duurtraining van een kleine 4 uur met onze nieuwelingen, van morgen vertrokken omstreeks 10 uur, onderweg ons lunchpakket verorberd, en omstreeks 14 uur terug in het hotel.

Iedereen voldaan na zulke mooie trainingsdag.

Lennert Verbraak op de status van de ziekenboeg, wel geen koorts, doch vandaag wel even aan de kant, hopelijk voor Lennert morgen terug in orde, heeft inmiddels bevestigd dat alles in orde komt. Anderen waren allemaal van de partij.

Ook de juniores en de U23 renners waren ook vandaag op weg, mooie training, golvend parcours maar toch met op een 1000 meter boven zeeniveau, hun tocht haalde niet onmiddellijk de grote temperaturen zoals bij de nieuwelingen, maar de zon was wel van de partij, en op het laatste stak wind wel terug op. Bij hen niemand in de ziekenboeg.

Foto's van onze juniores en beloften.

Rosas Dag 7


 Even wat ontspanning na een lange duur training voor enkele van onze begeleiders, die een nieuwe supporter hebben gevonden in de DJ van het hotel.

Foto's van de langduurtraining.

Vandaag hebben de nieuwelingen een bergrit onder de wielen gekregen, iedereen was paraat om 10:00 UUR om te starten, geen afwezigen, wat betekent dat de ziekenboeg leeg was, gelukkig maar. Het was een lastige rit maar iedereen is er zonder kleerscheuren uitgekomen en zo gaan we stilaan naar het einde toe van deze stage, morgen voorlaatste dag, blokken rijden (bergtraining) in de voormiddag en mogelijk in de namiddag een ritje, om alle spierbundels terug te ontspannen.

In de namiddag hebben onze juniores en U23 renners een rit gemaakt over een golvend parcours.

Rosas Dag 8


Blokken rijden album 1

Blokken rijden album 2

De juniores zijn van morgen van start gegaan voor een lange duurtraining, een uurtje voordien waren de U23 renners al de baan op, en verder werkten ze dan samen nog 120 km af. De U 23 renners kregen er niet genoeg van en maakten nog een bocht, zodat ze wel een 200 km op hun teller stond.

Onze nieuwelingen vertrokken in de voormiddag voor een blokken training, waar de foto's op deze bladzijde te vinden zijn.

In navolging van gisterenavond, ................ kregen de nieuwelingen een "straftraining", twee uurtjes extra fietsen, het eerste uur was het koerstempo, de tweede helft was aan een rustiger tempo. Resultaat van deze dagrit, was dit een straftraining vroegen de renners zich af. Alleman kon zéér goed volgen toch ons groot genoegen

Rosas Dag 9

img 4204Zaterdag 8 maart, in de voormiddag nog snel een laatste training afgewerkt, matige snelheid met ze'n allen te samen en naar het einde toe klein koerske. Terug in 't hotel, fietsen inpakken met beschermmateriaal, douchen en de valiezen inpakken en de vrachtwagen laden.Omstreeks 14 uur is de vrachtwagen vertrokken richting Brecht, met Luc en Johan aan het stuur, waar ze morgen worden verwacht.

Ook de ploegwagens met aan boord, Cel, Patrick, Dirk, Jan, en Luc zijn even later ook vertrokken.

De renners hebben van hun vrije namiddag gebruik gemaakt om Roses te verkennen en anderen hebben onder een blakende zon wat gevoetbald en mocht Marc Milmots eentje te kort komen voor Rio, wel er zit bij ons  ook voetbal talent.

Voor de rest is het op dit ogenblik vrij rustig, maar .......... naast een lading Spanjaarden mijne ouderom, is er ook een bus jong geweld aangekomen, en ik heb al enkelen van onze gasten hun oogjes zien blinken..... en dat beloofd!  Annemie en moe Wac heb ik wel aan mijn zijde staan als helpers om alles in de goede banen te leiden.

Morgen onze laatste dag hier in Spanje, het was goed geweest, goede trainingsritten, een zéér goede sfeer in de groep,  ik hoop dat deze stage voor iedereen zijn vruchten zal afwerpen in het nieuwe wielerseizoen 2014.

Men komt ons met de bus ophalen in het hotel omstreeks 16:15 uur, richting luchthaven Barcelona en vandaar de vlucht met Transavia naar Eindhoven met aankomst 23:05 uur.

Indien er niets noemenswaardig te melden valt, sluiten we hier Roses Krokusstage 2014 af.

Bedankt aan iedereen. swa


VOSbrechtCMYK  


Felix small

pincoding banner


coertjens

Van den Plas