Crosstage Bokrijk - verslag dag 3

Deze morgen iedereen paraat na een zeer rustige nacht, zelfs tijdens het ontbijt waren ze nog stil.
Om 9:15 met zijn allen vertrokken op de fiets om een initiatie te doen met de Limburgse wielerschool.
Om stipt 10u aangekomen stond Eddy ons al op te wachten. Hij had weer leuke oefeningen klaar staan, zodat zowel wij, als de renners weer eens andere techniek oefeningen voorgeschoteld kregen.
Na een dik uur weer met zijn allen met de fiets terug naar onze Jeugdheberg.

Rustig boterhammen opgegeten en dan kwam het zwaarste van de week : verplichte platte rust!!!!
Eerst had iedereen nog zijn boodschappenlijstje voor de winkel aan onze initiatiefnemer Niels doorgegeven. Zo konden ze gaan rusten en wij gaan winkelen, nadien alles gesorteerd en uitgedeeld. Ze kunnen er weer tegen.

Vanaf 16u zijn we begonnen met de voorbereiding voor het avondje circuit rijden. Iedereen aan de taverne aangekomen voor een lekkere spaghetti. Nadien, zoals alle jaren, minder weer op het circuit van Zolder: constant licht miezeren, wegdek klets nat. Voordeel: we hadden het circuit voor ons alleen. Hans is vandaag begonnen aan zijn comeback, sterk en volgehouden.
Na een verkenningsronde werd de groep opgesplitst in 2 groepen voor eenbloktraining. Na 1,5u was de eerste groep nat, koud maar voldaan terug. Onder leiding van Caren heeft de overige groep nog 3 rondjes afgewerkt. Op het einde hadden we enkele zeurkousen bij.

Na een warme douche en nog een Leo iedereen naar bed.

Morgen mogen ze tot 8u uitslapen.

De begeleiders

Foto's en filmpjes van dag 3, klik hier

VOSbrechtCMYK  


Felix small

pincoding banner


coertjens

Van den Plas