Zoek je een wielerclub met een hart voor de jongeren dan moet je het Wacteam zijn.


Een waarom is dit een goede keuze?

Het start allemaal bij de miniemen (8 – 11-jarigen), deze kinderen, willen we vooral leren fietsen op een spelende en leuke manier.

Daarna komen de aspiranten (12 – 14-jarigen), hier gaan we een stapje verdere. Deze jongere leren we al enkele wedstrijdvaardigheden zowel op de weg als in het veld.

Met de nieuwelingen, (15-16-jarigen) gaan we al echt in clubverband koersen, dit zowel in België als in het buitenland.

Bij de juniores (17-18-jarigen) zijn we aan het einde van het leertraject en hier kunnen de stap hogerop zetten naar de U23 teams, voor zij die het willen waarmaken, anderen kunnen rustig bij ons in de club blijven.

Wat mag je nog verwachten van het Wacteam naast de opleiding, die voor 2018 volledig herschreven wordt voor de miniemen, aspiranten en nieuwelingen en wij zeker deze hervormingen van nabij zullen opvolgen.

Miniemen en aspiranten

- Ondanks dat de 24 uur opleiding wegvallen, zullen we nog weekendstages organiseren.
- De buitenlandse wedstrijden zoals de Südpfalztour in Duitsland blijft een van onze hoogtepunten en zien ernaar uit om elders ook startgelegenheid te krijgen

Nieuwelingen

- Deelname aan de Beker van België en alle nationale interclubs
- Ook de buitenlandse wedstrijden, zoals we dit jaar hebben gereden staan voor 2018 op ons programma, TMP Jugendtour, 3 Etapperennen in Weilberg, allebei in Duitsland, in Frankrijk rijden we dan Tour de l'Ain en het Critérium Européen des jeunes in Gr. H. Luxemburg
- We voorzien zowel een weg- als crossstage.

Juniores

- Deelname aan de beker van België en een ganse reeks nationale interclubs
- We rijden Tour Regionem Orlicka in Tjechië en het programma 2018 kan zeker aangepast worden
- We voorzien zowel weg- als crossstage.

Ons wacteam staat er klaar voor, miniemen, aspiranten, nieuwelingen en juniores, je kan vrijblijvend interesse opvragen via ons websiteadres www.wacteam.be ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ), wij nemen dan opnieuw met je contact op.

Het bestuur

VOSbrechtCMYK  


Felix small

pincoding banner


coertjens

Van den Plas